celopera19

novinky

zákazník

Kamenná prodejna

FRbikes.cz shop
Suchovrbenské nám. 2724/7
České Budějovice, 370 06
FRbikes.cz - mapa

15.2.
2019

Další nové kousky Giant 2019

Tentokrát si představíme stroje s pevným rámem, univerzální Giant Fathom 29, elektrický Fathom E+, karbonový dámský závoďák LIV Obsess. Na krámě jsou už připraveni i oblíbené levnější kola z řady Giant Talon, Giant Roam a LIV Tempt.

LIV Obsess Advanced 2 - 53 999Kč

Jezdíte XC závody nebo cyklomaratony? Pokud ano, Obsess Advanced je vaše cesta k těm nejlepším výsledkům. Jeho schopnosti ale rozhodně nekončí za cílovou páskou, spoustu zábavy s ním zažijete i na hravém singletracku.

Ručně vyráběný karbonový rám je z hlediska geometrie navržený výhradně pro ženy a specifická je i samotná konstrukce rámu, aby byl co nejlehčí a zároveň nabídl vysokou tuhost, pevnost i komfort. Rám využívá veškerých předností 27.5“ kol, která kolu dávají skvěle vyvážené jízdní vlastnosti – výbornou akceleraci, skvělou ovladatelnost a současně vysokou stabilitu i v technicky náročném terénu a ve sjezdech. A navíc je to rozměr, který je vhodný i pro malé postavy (kolo je nabízeno od velikosti XS). Rám nabízí také vnitřní vedení bowdenů, vybaven je integrovanou sedlovou objímkou, zadní patky využívají standardu pevné osy 12x142 mm, což je zárukou vysoké tuhosti zadního kola, a nezapomnělo se ani na integrovanou ochranu spodní rámové trubky a zadní stavby. Vzduchová odpružená vidlice s rozšířeným sloupkem OverDrive poskytuje zdvih 100 mm. Bezdušové pláště Maxxis přinášejí díky absenci duší lepší jízdní vlastnosti a také výrazně nižší riziko defektu.

Karbonový Obsess 2  je osazen sadou SLX 1x11, vidlicí FOX Rythm 32 a kvalitními koly Giant XC 1.

 

 

Giant Fathom 29 2 GE - 39 999Kč

 

Fathom 29 je všestranný 29“ hardtail navržený tak, aby poskytl skvěle vyvážené jízdní vlastnosti bez ohledu na to, kde a jak jezdíte. Při závodním a výkonnostním ježdění oslní rychlostí ve stoupáních a jistotou ve sjezdech, na hravém trailu nebo singletracku nabídne spoustu zábavy.

Fathom 29 postavený na lehkém hliníkovém rámu ALUXX SL dává před závodně laděnou geometrií (jakou má řada XTC Advanced 29) přednost vysokému pohodlí a všestrannému využití kola. Odpovídá tomu například hlavový úhel 69 stupňů, vidlice je tedy ve srovnání s modely XTC 29 více položená, což se projeví lepší ovladatelností na hravých trailech, ve sjezdech i technických pasážích. Vysokou tuhost přední části rámu a s tím související přesnější řízení zajišťuje kónická hlava OverDrive spolu s pevnou osou s širší roztečí 110 mm (standard Boost). Rám je připraven pro dodatečnou instalaci teleskopické sedlovky a umožňuje vnitřní vedení veškeré kabeláže.

Fathom 2GE je vybaven dvanáti rychlostní sadou SRAM NX Eagle, v předu boost vidlice Rock Shox Judy RL, bezdušová kola...

 

 

Giant Fathom E+ 3 29 - 53 999Kč

 

Modelová řada Fathom E+ v naší nabídce nahrazuje starší modely Dirt-E+. Hlavní předností těchto horských elektrokol je výkonný středový motor SyncDrive Yamaha. V nabídce jsou tři modely s průměrem kol 27,5“ a tři s průměrem 29“.

Horská elektrokola Fathom E+ jsou ve srovnání s modely Fathom E+ Pro cenově dostupnější. Postavena jsou na hliníkových rámech ALUXX s baterií umístěnou na spodní rámové trubce (baterie se vyjímá do strany). Využívají motorů Giant SyncDrive Sport Yamaha s vysokým točivým momentem 80 Nm a 5 jízdními režimy s maximální podporou 350 %. Díky 4-senzorové technologii Giant PedalPlus je projev motoru velmi přirozený a na sílu vašeho šlapání reaguje okamžitě. Vysoký dojezd zajistí baterie Giant EnergyPak (500 nebo 400 Wh – v závislosti na modelu). Volba jízdního režimu se provádí prostřednictvím ovládací jednotky RideControl ONE, kterou máte hned po ruce u levé rukojeti – chybět zde nesmí tlačítko „walk assist“ neboli funkce dopomoci při vedení kola za chůze. Další užitečné funkce vám pak nabídne naše vlastní mobilní aplikace, která s ovládací jednotkou komunikuje přes rozhraní Bluetooth. O terénní nerovnosti se postará odpružená vidlice se zdvihem 120 mm a vysoký brzdný účinek zajistí hydraulické brzdy kotouči 180 mm. U elektrokol určených do terénu jsou důležité také širší pláště - modely na 27,5“ kolech mají pláště v rozměru 2,6“, modely na 29“ kolech jsou osazeny plášti v rozměru 2,4“.

 

nahoru
TOPlist