celopera19

novinky

zákazník

Kamenná prodejna

FRbikes.cz shop
Suchovrbenské nám. 2724/7
České Budějovice, 370 06
FRbikes.cz - mapa

1.3.
2019

Giant Anthem 29 "2019

 Další z novinek 2019 v FRbikes jsou celoodpružené XC závoďáky Giant Anthem 29", které však nepřináší jen rychlost, ale i skvělou zábavu a ovladatelnost i na náročnějších trailech.

Giant Anthem Advanced Pro 29 1 - 119 999Kč

 

 

Anthem 29 v celokarbonovém provedení je nekompromisní závodní stroj navržený podle současných trendů v XC, tedy tak, aby exceloval v technicky náročných pasážích i v prudkých výjezdech.

Pomáhají mu v tom optimální zdvihy 100 mm vpředu a 90 mm vzadu, obojí s možností dálkového uzamknutí – u top modelu je ovládání odpružení dokonce elektronicky řízené (Fox Live Valve). Odpružení Maestro využívá uchycení tlumiče Trunnion Mount s nižším převodovým poměrem. Tato inovace umožňuje použití nižšího tlaku v tlumiči a výsledkem je vyšší citlivost odpružení a lepší útlum. Rám tohoto modelu byl ve vývoji více než dva roky, cílem bylo vytvořit kolo, které poskytne ty nejlepší jízdní vlastnosti pro XCO a XCM. Anthem 29 je tedy delší a nižší pro co nejlepší jízdní pozici při agresivní jízdě v technickém terénu, překvapí vás ale také jeho vysoká efektivita ve stoupáních díky kratší zadní stavbě. A jak se na závodní kolo sluší a patří, rám je celý vyroben z karbonu, tedy včetně zadní stavby. Karbonové je také nové jednodílné horní vahadlo. Špičková zapletená kola Giant WheelSystems s karbonovými ráfky a Boost osami jsou již z výroby v bezdušové úpravě.

 

Fox Performance elite odpružení, zamykání z řídítek obou jednotek jedním ovladačem, Sram GX Eagle 1x12 převodů, karbonová kola s DT swiss vnitřnostmi v nábojích Giant XCR 1 29 WheelSystem, hookless karbon, 25 mm vnitřní šířka, karbonová sedlovka, Váha u velikosti M činí 10.7kg! My jsme na přání zákazníka vybavili kolo teleskopickou sedlovkou, která podtrhne i vynikající trailové vlastnosti kola.

 

 

Giant Anthem 29 2 NX Eagle - 68 999Kč

 

 

Anthem 29 je připraven stát se vaším dokonalým společníkem nejen na XC okruzích a maratonských tratích – skvělý bude i na trailech, kde vám nejde o co nejlepší umístění, ale chcete si maximálně užít jízdu v přírodě.

Základem kola je hliníkový rám ALUXX SL s moderní XC geometrií. Pro vyšší stabilitu v technicky náročném terénu a ve sjezdech je kolo delší a nižší a má více položenou vidlici (hlavový úhel činí 69°). Kratší zadní stavba vám pomůže ve výjezdech. S malými i většími nerovnostmi si poradí plně aktivní odpružení Maestro, které využívá tlumičů metrického standardu a uchycení Trunnion Mount, což přináší nižší převodový poměr pro ještě vyšší citlivost a lepší útlum. Hodnota zadního zdvihu činí optimálních 90 mm, vpředu je k dispozici 100 mm. Stejně jako u karbonových modelů řady Anthem 29, i zde najdete horní vahadlo vyrobené z jednoho dílu karbonového kompozitu. Kvalitní výplety Giant XCT 29 s vnitřní šířkou 25 mm se otáčejí na Boost pevných osách (rozteč 110 a 148 mm) a jsou již z výroby v bezdušové úpravě.

 

Fox performance odpružení, Sram NX Eagle 1x12 převodů, bezdušová kola, lehké, komplexní kolo za dobrou cenu.

 

 

Giant Anthem je u nás možno i otestovat!

 

 

Máme tu pro vás i jeden loňský Anthem za výbornou cenu:

Giant Anthem 29 1 GE L -  71.399Kč (původně 83.999Kč)

 

 

ZCELA NOVÝ ANTHEM 29 JE NEKOMPROMISNÍ ZÁVODNÍ STROJ NAVRŽENÝ PODLE SOUČASNÝCH TRENDŮ V XC, TEDY TAK, EXCELOVAL V TECHNICKY NÁROČNÝCH PASÁŽÍCH I V PRUDKÝCH VÝJEZDECH.

 Sram GX Eagel 1x12 převodů s enormím rozsahem 500% (kazeta 10 - 50z)

  • RÁM: ALUXX SL Aluminum, zdvih 90 mm, odpružení Maestro
  • VELIKOSTI: S, M, L, XL 
  • VIDLICE: FOX 32 Float SC Performance Elite Remote, zdvih 100 mm, FIT4 tlumení, zamykání z řídítek, Boost pevná osa 15x110 mm (KaBolt), sloupek OverDrive
  • TLUMIČ:  FOX Float Performance Elite, Trunnion Mount
  • BRZDY: SRAM Level TL, kotouče 180 mm vpředu, 160 mm vzadu
  • KLIKY: TruVativ Stylo 6k Eagle, převodník 32 zubů
  • PŘEHAZOVAČKA: SRAM GX Eagle, převody 1x12
  • KOLA: Giant XC-1 29" Wheelset, bezdušové ráfky, Boost pevné osy 15x110 / 12x148 mm
  • 11.4kg

 Abyste nekupovali zajíce v pytli tak stejný stroj v Lku je u nás možno vyzkoušet jako testbike.

 

 

nahoru
TOPlist