celopera19

novinky

zákazník

Kamenná prodejna

FRbikes.cz shop
Suchovrbenské nám. 2724/7
České Budějovice, 370 06
FRbikes.cz - mapa

15.1.
2019

Giant Revolt Advanced 2 2019

Další kola Giant 2019 dorazily do FRbikes. Tentokrát Vám představíme pro letošek zcela nový karbonový gravel Giant Revolt, konkrétně nejlevnější model Giant Revolt Advanced 2
 osazený sadou Shimano 105.

 

Kategorie „štěrkoletů“ neboli gravel biků získává stále více příznivců. Pokud i vy patří mezi ně, máme pro vás zcela nový Revolt Advanced – vysoce pohodlné i zábavné kolo, které se nejlépe předvede při celodenním dobrodružství po hrubších cestách. A nebo rovnou na závodech gravel biků!

Základem kola je superlehký, vysoce tuhý a zároveň velmi pohodlný karbonový rám Advanced Composite s moderní gravel geometrií. Ta spočívá především ve výrazném slopingu - oproti cyklokrosovému kolu nemusí mít Revolt Advanced rovnou horní rámovou trubku kvůli lepšímu nošení na rameni, protože tohle kolo na rameni nosit nebudete a všechny terénní nástrahy zdoláte pěkně v sedle. Pro vyšší pohodlí je tu karbonová D-Fuse sedlovka a hodně nízko umístěné sedlové vzpěry. Stejnou technologií jako sedlovka jsou vyrobena také řídítka Contact XR D-Fuse, která pod zátěží mírně pruží - opět pro vyšší komfort. Pro „čistý“ vzhled rámu nesmí chybět integrovaná sedlová objímka a naprostou samozřejmostí je také vnitřní vedení bowdenů. Pokud jde o komponenty, spolehnout se můžete na výkonné hydraulické kotoučové brzdy (u modelu Revolt Advanced 2 jsou použity semi-hydraulické brzdy Giant Conduct SL). Zapletená kola naší vlastní výroby se otáčejí na nábojích s 12mm pevnými osami. V případě nejvyššího modelu se jedná o špičková kola Giant CXR-1 s karbonovými ráfky, ostatní dva modely jsou osazeny hliníkovými výplety Giant P-X2. U všech tří modelů jsou kola obuta do bezdušových plášťů Giant CrossCut Gravel 1 o rozměru 700x40c (v rámu je prostor až na 45c). Nechybí ani X-Defender ochrana spodní rámové trubky, díry až na tři košíky na lahev a příznivci extra dlouhých výletů, třeba i vícedenních, jistě ocení možnost namontovat přední i zadní nosič.

 

 

 

Giant Revolt Advanced 2 - 54 999Kč

 

BARVY Metallic Orange / Gun Metal Black
VELIKOSTI S, M, M/L, L, XL
RÁM Advanced Composite, flat mount disc,
12x142 mm thru-axle
VIDLICE
Advanced Composite, full-composite
OverDrive steerer, flat mount disc
12 mm thru-axle
TLUMIČ −
KOMPONENTY
ŘÍDÍTKA Giant Contact XR D-Fuse, 31,8 mm 5°
back sweep, flare drop
PŘEDSTAVEC Giant Connect, 8°
SEDLOVKA Giant D-Fuse, composite
SEDLO Giant Contact (neutral)
PEDÁLY −
ŘAZENÍ
ŘAZENÍ Shimano 105, 2x11
PŘESMYKAČ Shimano 105
PŘEHAZOVAČKA Shimano 105
BRZDY Giant Conduct SL, hydraulic
BRZDOVÉ PÁKY Shimano 105
KAZETA Shimano 105, 11x34
ŘETĚZ KMC X11 with Missing Link
KLIKY Praxis Alba 2D, 32/48
STŘEDOVÁ OSA Praxis M24 BB86
KOLA
RÁFKY Giant P-X2 wheelset
NÁBOJE Giant P-X2 wheelset
DRÁTY Giant P-X2 wheelset
PLÁŠTĚ Giant CrossCut Gravel 1, 700x40,
Tubeless

 

 

 

nahoru
TOPlist