celopera19

novinky

zákazník

Kamenná prodejna

FRbikes.cz shop
Suchovrbenské nám. 2724/7
České Budějovice, 370 06
FRbikes.cz - mapa

13.8.
2015

Javornický Pazdřivec 2015

 

2. ročník MTB happeningu opět s podtitulem KREV, POT, ADRENALIN A MEJDAN! na trati jednoho z JAVORNICKÝCH OKRUHŮ se letos odehraje v sobotu 22. srpna 2015.

Jeho hlavní myšlenkou je nabídnout ideální prostor pro (ne)závodní setkání milovníků horských kol a ryzího MTB v krásné přírodě Javornické hornatiny na okraji NP Šumava.

 

 Kojc z FRbikes a Šopi stíhají juniorskou repre

 

My z FRbikes můžeme tento podnik vřele doporučit, nejedná se o klasický šotolinový maraton, ale užejete si spoustu terénu, přírodní i umělý singletral a to vše v krásné přírodě.  Čeká na vás "pouze" 45km a 1500m převýšení, ale v opravdovém terénu se výkon měří spíš na motohodiny, než na ujetou vzdálenost.

Veškeré info najdete na www.javornickypazdrivec.cz

Pořadatel říká:
Po zkušenostech z loňského pilotního ročníku chceme všechny zájemce o start radši upozornit, že se nejedná o klasické cross-country jak jej znáte z jiných závodů — Javornický Pazdřivec se loni zařadil mezi první desítku technicky i fyzicky nejnáročnějších MTB eventů v ČR a proto rozhodně není pro každého! Kvalitní horské kolo a zejména technická a fyzická zdatnost není u nás jen obecným požadavkem MTB závodů, ale přímo nutností!

Krom závodu samotného je pak připraven i doprovodný program včetně závodu pro nejmenší — tzv. «KIDS RACE» a stejně jako loni i zábavný večerní program s biketrial show a následnou afterparty s funky DJ´s.

 

Počet startujících je omezen na 80. Ještě zbývá pár volných míst. Registrace zde: http://www.javornickypazdrivec.cz/prihlaska

Facebook události s aktualitami zde.

 


nahoru
TOPlist