celopera19

novinky

zákazník

Kamenná prodejna

FRbikes.cz shop
Suchovrbenské nám. 2724/7
České Budějovice, 370 06
FRbikes.cz - mapa

21.5.
2007

HF Kozzy Style 2007

Už po třetí je FRbikes.cz Shop u zrodu MEGA akce Horsefeathers Kozzy Stylu. Na našem webu nejdete vždy přesné a aktuální informace o právě probíhajících úpravách na trati.

Práce na HF Kozzy Stylu jede na 100%, po domluvě s majitelem areálu Vencou Mazákem, jsme začali tenhle víkend tvořit dirt lajnu z bývalých spodních dablů. Dirt sekce se bude skládat ze třech po sobě jdoucích dablů, přičemž na posledním použijeme minimálně dvou mobilních odpalů.

První dabl bude komplet zvětšen, následuje klopenka s wallridem, dirt lavice, která vyrostla z bejvalýho chleba jumpu a poslední mega macek na závěr, kde každej předvede zač je slope stylu v ČR loket.

.... a jak vše proběhlo?!

Neděle volám Vencovi, že jedu na Kozzy ať startuje tu zelenou bulldozérovou bestii. Čekám klasickou hoďku a už jede Vena se Zetorem, naskakuju a letíme horekopem ke Stalincovi. 60 litříku vody do chladiče, 20l nafty a do dvoudobýho startétu 10 litrů béňa. Nandaváme baterku a kolos ožívá. Václav něco kutí pod kapotou a už jede startovací dvoutakt. Při startu týhle kur?y nesedíš v kabině jako v autě, ale máš obě ruce hluboko pod kapotou a ladíš vše jedním tahem. Náhle se ozve sám zběsněnej diesel. Chytá hned, na to že neběžel rok. Kouř a hrůznej řev, nemůžu s Vencou mluvit na dvacet metrů, jedinej kdo hovoří je Stalinovec.


Václav hrdě usedá do zelenýho pekla a s hrůzou ve tváři valí z kopce, aby ztrestal poslední dva dably. Po deseti minutách ujede oněch dvě stě metrů a zakusuje se do hlíny. Zamáčknu slzu, tyhle skoky tady stojí už pár let a tohle je historie. Nicméně říkám Václavovi jeď a on jim nakládá zle. Za 15 minut tu není nic původního, takhle se staví!!

Tak tohle byl poslední dabl.


... a tak dopad je z něj! (pozn. slovní hříčka :))


Další úpravy proběhnou tento týden.

KOZZY JEDOU!!!!

Nová zpráva

Hanz_zlin_CB -

22. května 2007

mno to je zlo co dodat :D ale jaky to ma topeni vevnitr kabiny to vi jen malokdo

Reagovat

o.b. - stalinovec

21. května 2007

kde by byl český slope stlye kdyby nebylo stalinovce! :) ale dobře se v tom rochňá! už se těšim

Reagovat

Navy - Kdo poznal Stalince

21. května 2007

Koukám, že kdo na vlastní kůži viděl, jak ožívá Stalinovec je plnej pocitů a dojmů. Je to opravdu divadlo a pro aspoň trochu technicky založenáho člověka (mysli muže) je to zážitek nejen na jedno odpoledne.

Reagovat

čárys - Všichni

21. května 2007

se zabijem.

Reagovat

neznám - peklo

21. května 2007

ale bude to prdel

Reagovat

nahoru
TOPlist