celopera19

novinky

zákazník

Kamenná prodejna

FRbikes.cz shop
Suchovrbenské nám. 2724/7
České Budějovice, 370 06
FRbikes.cz - mapa

6.6.
2007

Horsefeathers Kozzy Style 2007

Pozor pozor! Další, již třetí ročník jediného slope-style závodu v ČR, letos s názvem Horsefeathers Kozzy Style , se pomalu blíží! Jestliže si zase počasí nepostaví hlavu, tak to vypukne začátkem prázdnin, tedy konkrétně 7. a 8. července 2007 jako vždy na sjezdovce Kozí pláň kousek od jihočeské obce Kaplice - nádraží. Jde o největší freeridovou, u nás stále ještě jedinečnou událost. Trať, která opět vznikla pod taktovkou Schwary a Kojce z budějovického FRbikes shopu , prošla oproti minulému roku úpravou, zlepšila se konstrukce a tím i stabilita některých překážek, zcela předělaná je spodní dirtová sekce. Zajezdit si může přijít každý, k dispozici bude nejen sloopestyle park, ale i sjezdová trať v lese. A protože to bude velkolepá podívaná, zveme všechny, kdo mají rádi parádní adrenalinovou podívanou.

Program bude nabitý. V sobotu bude probíhat kvalifikace zaregistrovaných riderů, z nichž porota vybere patnáct nejlepších, kteří si to rozdají v nedělním finále s desítkou pozvaných riderů o celkové prize money 20.000,-Kč!. O atmosféru se za mikrofonem opět postará osvědčený dundee speaker „Navy“ a v sobotu večer vás navíc přijedou rozpohybovat kapely Shatter a Sichrhajs. Přesný časový harmonogram akce bude včas zveřejněn na těchto stránkách.


Aby se i nemístní mohli rozšoupnout a nevláčeli se zpět domů, bude v areálu prostor pro stanové městečko, které bude letos pro všechny zcela zdarma. I přes velké množství penzionů v okolí areálu doporučujeme zájemcům o pohodlné ubytování zajistit si jej včas.

Vzhledem k tomu, že ve dnech 5. a 6. července jsou státem uznané státní svátky (5. červenec - Den slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje, 6. červenec - Den upálení mistra Jana Husa), rozhodli jsme se na Kozzách připravit dvoudenní tréninkový Horsefeathers Kozzy Camp spojený s každovečerní párty u ohně. Během campu bude v provozu občerstvovací zařízení známé pod názvem Rumbouda a v případě většího zájmu bude jezdit i lanovka.

Další info najdeš na www.horsefeathers.cz 

Nová zpráva

ORC -

17. června 2007

zdar, bude to stanove stanoviste ready uz 5.7. ? a jeste, bude nekde v miste nejaky obchod nebo je treba si sebou tahat proviant? dik

Reagovat

dave - hmmm

10. června 2007

a vod kolika???

Reagovat

towna - xxx

7. června 2007

tak to bude letos zas vostry co http://www.nskorea.ic.cz/

Reagovat

kojc -

8. června 2007

To si piš, bude to nejostřejší, jak to kdy bylo!

Reagovat

reason - kozzy

7. června 2007

je možné že bychntam zašel ale určitě ne zajezit :)

Reagovat

kojc -

8. června 2007

Proč ne? Trať bude libová!

Reagovat

ORC -

7. června 2007

Zdar chlapi, mam dotaz,kdyz tam dojedu vlalkem i s bajkem, je mozne si tam nekde u vas kolo na noc nekde uschovat? nerad bych se rano probudil bez kola:-D, dik za odp.

Reagovat

kojc - To ORC:

7. června 2007

Povětšinou kola zamykáme dohromady a uschováme pod stany. Žádnej problém..

Reagovat

ORC -

7. června 2007

tak to snad bude dobre, uvazuju ze bych prijel uz 5. . tak snad tam o to kolo nepsrijdu :-D

Reagovat

o.b. - nej nejvíc

6. června 2007

ten kdo chce být biker nesmí chybět!

Reagovat

kojc - Bude to BEST

6. června 2007

Přípravy sou v plným proudu, FRbikes crew jede na 100%

Reagovat

nahoru
TOPlist